Over


Blauwesteeg is een Schiedams/Rotterdams grafisch ontwerpbureau dat in 2005 is opgericht door Willem Veldhoen. Jarenlange ervaring en een groot inlevingsvermogen in de wensen van klanten, leiden keer op keer tot in het oog springende grafische producties. De opdrachten van Blauwesteeg variëren sterk. Denk aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures, magazines, jaarverslagen, advertenties, buitenreclame, direct mailings, websites, relatiegeschenken, et cetera.
 
Aan creativiteit geen gebrek. Ideeën en opdrachten worden altijd getoetst op haalbaarheid binnen de door jouw gestelde planning en budget. In creativiteit verrassen we graag, in planning en budget geldt afspraak is afspraak. Blauwesteeg denkt in mogelijkheden, zelfs als jij enigszins twijfelt aan de haalbaarheid. De deur staat dus altijd voor je open. Zelfs als je gaandeweg een traject door nieuwe inzichten van koers wil veranderen, vinden we een oplossing.
 
Deze no-nonsense benadering van Blauwesteeg heeft geleid tot langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers, uiteenlopend van multinationals tot startups. Kortom, klein of groot, bel of mail gerust om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.